Kézilabda BL

Amennyiben másik de ezzel megegyező tournament_noseason nevű versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a. 1941 A Győri Audi ETO KC után Tomori Zsuzsanna csapata a címvédő Vipers Kristiansand.


Pin By Angels Blanch Mussons On Handbol Champions League Handball Audi

Férfi kézi NB I.

. A Győr és az Esbjerg eddig csupán kétszer találkozott egymással. Kövesd a z Bajnokok Ligája. 7 hours agoLehengerlő második félidővel újra BL-döntős a Győri ETO.

4 hours agoA Győri Audi ETO KC után Tomori Zsuzsanna csapata a címvédő Vipers Kristiansand jutott döntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában mivel 33-27-re legyőzte a Metz. Az oldal azért jött létre hogy egy helyen összegyűjtsük a sportcsatornákon közvetített kézilabda mérkőzéseket. BAJNOKOK LIGÁJA Férfi Final Four 2020-2021.

MTIKovács Anikó MTI 20220604. 4 hours agoNői kézilabda BL Győr-Vipers döntő lesz Fotó. Hétfőn Szegedé a főszerep az élő TV közvetítéseket nézve hiszen az Ukrán - Horvát valamint a Francia - Szerb meccset is élőben kezvetítjük a férfi EHF Euro2022-es európabajnokságon a.

Nemzetisporthu 20210908 1618 Frissítve. Az Esbjerg mellett az ötszörös BL-győztes Győri Audi ETO KC valamint Tomori Zsuzsanna csapata a címvédő norvég Vipers Kristiansand és a francia Metz HB várja a négyes. Női kézilabda final four 2022 közvetités infok itt.

Kézilabda női kézilabda BL női kézi BL Győri Audi ETO KC női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda kézilabda FTC-Rail Cargo Hungaria nemzetisporthu 20210908 1540. Tedd fel a sáladat. A kölni részvétel most távolinak tűnik a magyaroknak de láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni Szerdán folytatódik a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának csoportköre.

Kézilabda mérkőzések összegyűjtve egy helyen. Megkezdődött a jegyértékesítés a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére amelyet a budapesti MVM Dome-ban rendeznek június 4-5-én. Pénteken 1845-kor a KH férfi kézilabda liga döntőjében a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában.

Tomori hangsúlyozta a BL négyes döntőket illetően hihetetlen rutinja van az ETO-nak a dán csapat viszont újonc. A győriek a dán Esbjerg ellen kezdenek a Final Fourban. A második félidőben mutatott kiváló támadójátéknak és remek kapusteljesítménynek köszönhetően 2019 után újra.

Június 4 szombat 1500 óra Budapest. Június 4 szombat 1400 óra Budapest Felvezető műsor Bajnokok Ligája női Final Four 2022. 2017-ben hazai pályán és Dániában is az ETO győzött a BL-ben.

Ez a z Bajnokok Ligája 20212022 KézilabdaEurópa aloldala. A kezdés előtt a klubhimnuszunk alatt ismét. Kézilabda kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézi BL adatbank Telekom Veszprém Pick Szeged.

10perchu 3 hete. BL-döntős a Győri Audi ETO KC. Férfi kézi BL.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 20212022 - NSO. Ismét a Veszprém nyerte a szuperrangadót Nemzeti Sport A férfi kézilabda. BL-döntőért harcol a Győr.

Így senki nem fog. A Telekom Veszprém házigazdaként 36-29-re legyőzte a dán Aalborg csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első csütörtöki mérkőzésén. Amennyiben másik de ezzel megegyező nevű Bajnokok Ligája versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát országot a bal oldali menüben.

Alkalommal jutott a legjobb négy. A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének első elődöntőjében a Győri Audi ETO KC a dán. Final Fourba jutott csapatoki 4 FRA.

Kézilabda kupa. 2017-ben hazai pályán és Dániában is az ETO győzött a BL-ben. A tizenötödik alkalommal szerepelhet a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapata a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjában.

Ez a z Bajnokok Ligája 20212022 tabellák oldala a KézilabdaEurópa kategóriában. Döntetlent játszott Brestben a Győri ETO Nemzeti Sport 1900.


Pin On Gyor Handball


Bernadett Bodi Sport Bodo Audi


Ehf Champions League Women S Final4 2018 May 12th Budapest Hungary Handball Champions League League


Pin On Sport And Health


Pin On Magyarorszag


Pin Auf Gyor Handball


Pin On Asztal


Anita Gorbicz Handball Players Handball Sports Women


Nb I Gyor Bekescsaba Kepgaleria Handball Hu Kezilabda


Epingle Sur Asztal


Pin By Dori F On Handball 3 Handball Sport Girl Body Goals


Pin On Asztal


Anne Mette Hansen Handball Gyor Sporty


Ujabb Ket Pontot Gyujtott Be Az Ftc Handball Hu Kezilabda Handball


Pin On Asztal


Pin On Kezilabda


The Gyori Audi Eto Won The Women S Ehf Champion League 2014 Happy Moments With Katrine Lunde Eduarda Amorim And Katarina B Handball Players Handball Champion


European Handball Federation Reflecting On Anita Gorbicz S Route From Young Fan To Local Legend In Gyor X2f Article


Pin On Asztal

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel